Lädopinasi

Kära bloggläsare...
Det har varit tyst på min blogg ett tag,,uppdragen har varit många den sista tiden. Var nere till H-sand en sväng med två kristna bröder för att sätta upp eller som vi säger på min bondska från Finland Österbotten. Vi ha viri å pina upp en lädo. Allstå vi satte upp en lada åt en bekant kristen trubadur vid hans sommarställe. Ibland är det skönt att få göra rent fysikt arbete som omväxling till pappersjobbet.
Resan var också givande i övrigt trots att man fick sitta  i bil i flera timmar och dragandes med ett tungt lass på släpet .

Resan gick lätt och bra därför att vi startade resan i bönens ande i Jesu namn. Vi gavs tid att få sitta och samtala om livet och dela gemenskapen i Kristus.
Har under helgen även medverkat med kören och framfört Mozart reqiuem ett musikstycke som han skrev på sin dödsbädd,,oj vad man har fått öva för denna koncert.
Nu bär det också snart iväg till Helsingfors min älskade hustru fyller jämna år så vi som det heter brukar stå i annonsen uppvaktning undanbedes bortrest.
Så nu blir det åter igen tyst ett tag på min blogg,,,men det gör väl inget tänk om livet bara bestod av att blogga,,
Skönt att vi får förlita oss på att Herrens nåd är var morgon ny! Oavsett om vi bloggar eller inte så består hans ord och hans löften.
Kanske följande ord för mig och dig kan vara oss till vägledning för själv tycker jag att tiden dagarna rusar iväg och att man försummar ofta de som är av värde jag borde lägga mere tid över för min familj,barn vänner......
.............................

En from jude reciterar varje morgon och varje kväll shema (shema betyder hör). Det är några bibelord från Moseböckerna och bland annat dessa ur 5 Mos 6:5 ff:


Hör, Israel! Herren, vår Gud, Herren är en.
Och du skall älska Herren, din Gud, av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela din kraft.
Dessa ord som jag idag ger dig skall du lägga på ditt hjärta.
Och du skall inskärpa dem hos dina barn
och tala om dem, när du sitter i ditt hus
och när du går på vägen,
när du lägger dig och när du stiger upp.
Och du skall binda dem som ett tecken på din hand,
och de skall vara som ett märke på din panna.
Och du skall skriva dem på dörrposterna i ditt hus och på dina portar.

Kära blogg läsare kom ihåg också mig och min familj i era förböner.
Gud välsigne er.



RSS 2.0