Midsommarhelgen

Midsommar

Fortsatt Trevlig Midsommar alla bloggläsare!

Sommarn är igång och med den alla sommaraktiviteter vilket gör att varken tid eller lust finns att blogga så mycket. Äntligen var det slut spelat för Sverige i fotbolls vm- vilket ger mer ytrymme för att kanske göra nåt mer vettigt som gläder och ger andra något. Tänk att man ändå dras med i allt detta obetydliga men kan vara svårt att motstå som gammal fotbolls spelare själv. Tänk om vi skulle satsa så mycket på att hitta målet också i vår troskamp, tur att nåden ännu finns.
Tydligen hjälpte inte heller svt,s något kränkande omgjorda fader vår bön...smakade mycket illa och ovärdigt. Sånt tillåts nog i media men inte om någon säger sanningen från Guds ord. Men detta är ju inte alls konstigt för media styrs ju på hedningarnas villkor.

Hoppas att ni alla tar vara på sommarrens underbara konstverk som Gud skapat och som skiftar och varierar i all dess underbara färger.
Tänk vad välsignat och bra vi har det i vår lilla del av världen om än vi ibland hamnar ut  i öknen men detta gör han kära vän för att vi skall bli törstiga och längta efter vatten källan Herren Jesus.
Skönt har det varit med midsommarn då man fått umgås med nära och kära samt även få vila värkande muskler. Jag har nämligen drabbats av ett nytt handikapp nämligen byggsjuka. Renovering av huset på utsidan men skönt att få arbeta med händerna fysikt bra för kropp och själ det också.

Var över till en kär granne på em. och fick tag i en insändare från senaste Dagen något som är värt att läsa några tankar från tre ungdomar tills oss äldre.
Med rubriken : I kökssoffan vill vi dela vardag, bön och tvivel. Läs den gärna http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=113839

Åter  ut i midnattsolens härliga sken.
Kära läsare lev väl i Jesus.
/Svenne

Kommentarer
Postat av: Madonna

Vilken fin artikel.... En hyllning till föräldraskapet... vi behövs

2006-06-25 @ 10:32:28
Postat av: Ulrika

Hej på er! Hittade din blogg på norrbottensportalen. Ha det gött!

2006-08-12 @ 12:11:28
URL: http://web.telia.com/~u27701261
Postat av: Dominicanette

Hello admin, nice site! Good content, Beautiful design, thanks! Greetings

2008-12-17 @ 16:33:43
URL: http://dominicanette.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0