Åter igen denna maktkamp mellan människor .Bevara äktenskapet mellan man och kvinna

Nu blossar dett upp igen,,nu ska det tas beslut om något som redan förlänge sen är rotad ,ned täknat  och instiftat av Herren Jesus själv nämligen äktenskapet vilket är ett förbund mellan MAN och KVINNA . AMEN

Ja säger bara suck,suck..visst det ska bli intressant att se hur de ska lösa upp denna maktkamp,tyvärr är det en maktkamp mellan människor märkligt att inte Guds ord längre ska få vara vårt rätte snöre. Skulla jag börja välja och vraka i den heliga skrift vad som passar mig skulle inte en sida finnas kvar endast pärmarna...Ja vi får i sanning be för dessa att den Helige Ande må öppna deras sinnen..inget blir levande om inte den Anden får vidröra oss då blir det likt skillnaden som Döda havet och Genesarets sjö....läste nyligen i vår Heliga skrift ett av de kortaste kapitlen som finns nämligen Malaki,,,kanske nåt för de med lila skjorta att läsa...Undrar hur länge vår Herre orkar se på detta.

Tack Gud för att du välsignade äktenskapet för vår dotter Marie med Fredrik.
Håll fast i sanningen min bror och syster.Frids hälsn. Svenne.

Kommentarer
Postat av: Johan

Ärkebiskopen var ju nyss i Rom och skakade hand med påven. Det är intressant hur deras kyrkor har kunnat välja så radikalt skilda vägar på senare år. Svenska kyrkan agerar mer och mer som en statskyrka, skall alltid vara socioliberalt korrekt och i takt med folket. Katolska kyrkan gör tvärtom; nu vill påven införa mer latin i mässan och förbjuda omgifta att ta emot kommunionen.
...Men ändå; vi kristna är skyldiga att älska varandra. Sedan kan vi nog hjälpa varandra med flisorna också.

2007-03-30 @ 10:52:17
URL: http://nicaea.wordpress.com
Postat av: Luna

Man och kvinna, eller samkönigt äktenskap gör mig det samma. Det finns inget ont i kärlek så länge den är varm och innerlig. Jorden fortsätter snurra ändå. Tänk om alla kunde värna mer om JORDEN, klotet vi alla lever på, att rädda den. För om inte den mår bra går vi alla under, förtappade syndare eller Guds bästa barn. Jag tor att Herren gråter över att se hur vi förstör det han skapat, mer än att kärleken antar andra former än de han från början tänkt.

2007-04-05 @ 12:52:55
URL: http://lunanimbus.blogg.se/
Postat av: Svenne

Människo åsikter kan vi ha åt alla möjliga håll,tolkningar,syn osv. Tyvärr är det knappt mer någon som talar om TRO, HOPP, och KÄRLEK, den kärlek som övergår allt mänskligt förstånd nämligen Kärleken från Gud. Fortfarande är Bibeln vårt rättesnöre som ska vägleda oss och det är samma Gud som välsignar så också äktenskapet mellan man och kvinna. All övrig partnersvälsignelse är icke från Gud. Däremot inte sagt; att inte vi ska älska varandra och bruka jorden. Himmel och jord ska förgås men icke mina ord säger Herren.
Oavsett hur du LUNA eller JAG ser på detta är det ändå skönt att veta att den platsen är upptagen för oss,, att sätta oss på nämligen Nådastolen; För på den sitter Han Gud Fadern själv.

2007-04-05 @ 17:32:59
URL: http://svenolofsnellman.blogg.se
Postat av: Eivindalba

Hello there! Just came across your site and thought I would say hello

2009-02-12 @ 11:10:29
URL: http://eivindalba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0